Meteoroloji Uyardı! Türkiye Genelinde Çok Etkili Olacak

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarısı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan değerlendirmelere göre Bugün Marmara ve çevresinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın Güneyi ve doğusunda İç Anadolu İç Ege Akdeniz Doğu Karadeniz Doğu Anadolu'nun Güney ve batısında sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 

KUVVETLİ GELECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Türkiye genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Bazı bölgelerde ise sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenirken hava sıcaklıkları Mevsim normallerinde seyredecek. Göğüs var Özellikle Marmara'nın Güney ve doğusunda Akdeniz iç Ege İç Anadolu Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun Güney ve batısı ile İstanbul Düzce Bolu samsun-ordu Erzurum Ağrı Adıyaman Kilis Gaziantep çevrelerinde ve Diyarbakır'ın kuzeyinde Kırklareli'nin kıyı kesimlerinde yer Yer gök gürültülü şekilde etkili olacak. antalya İl Merkezi ve Doğu kesimlerinde bu akşam saatlerinde yağışların yerel ve şiddetli olması bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre rüzgar kuzey ve Kuzeydoğu Akdeniz kıyılarında batı ve güney batı güney doğu kesimlerde Doğu ve Güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.Marmara Bölgesi'nde ise şiddetli Rüzgar bekleniyor. 

meteoroloji hava durumu son dakika hava durumu