Meteoroloji Uyardı! Şemsiyelerinizi Almadan Çıkmayın: Yağış O Saatlerde Bastıracak

TAKİP ET

Meteoroloji'den yapılan son açıklamada İstanbul'da bugün akşam saatlerinde sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi. Meteoroloji, İstanbullulara üst üste uyarılarda bulunurken yağışın ne kadar süreceğini ve sıcaklıkların kaç dereceye ineceğini açıkladı. İşte detaylar...

Meteoroloji’den yapılan son açıklamada İstanbul’da bugün akşam saatlerinde sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi. Meteoroloji, İstanbullulara üst üste uyarılarda bulunurken yağışın ne kadar süreceğini ve sıcaklıkların kaç dereceye ineceğini açıkladı. İşte detaylar...

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre, İstanbullular bugün sabah saatlerinde başlayan karanlık ve yer yer parçalı bulutlu havadan akşam saatlerine doğru sağanak yağışlı havaya geçiş yapacak. 

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

Açıklamaya göre, İstanbul’da akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İstanbullular şemsiyesiz dışarı çıkmamaları konusunda uyarıldı. 

27 KASIM 2017 BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelerde 27 Kasım 2017 günü Ankara ve İstanbul’da parçalı ve çok bulutlu hava hakim olurken Ankara 14 derece, İstanbul 17 derecede seyredecek. İzmir’de ise sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklentisi var. Bursa parçalı bulutlu 16 derece, Adaba parçalı bulutlu gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 19 derece, Antalya gök gürültülü sağanak yağışlı 19 derece, Samsun ve Trabzon parçalı az bulutlu 19 derece, Erzurum parçalı bulutlu 4 derece ve Diyarbakır parçalı bulutlu 14 derece.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 27 KASIM 2017 Hava Durumu İstanbulda hava durumu İstanbulda yağmur ne zaman başlayacak