Meteoroloji Tek Tek İl Verip Uyardı! Şiddetli Kar Yağışı Geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri, Batı Karadeniz, Sakarya, Bilecik, Muğla'nın Güney kıyıları, Mersin, Antalya'nın Doğu ilçeleri, Şanlıurfa, Hatay, Adana, Kilise Gaziantep çevrelerinde Karla Karışık Yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülke genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Muğla'nın güney kıyıları, Antalya'nın  doğu ilçeleri, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye, Şanlıurfa, Gaziantep ve Kilis  çevrelerinin yağışlı olacağı tahmin ediliyor.
Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde beklenen yağışlar Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde ve Yükseklerde Karla Karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacak.  Marmara'da yer yer yoğun olmak üzere Kuzey Ege ile iç ve Doğu kesimlerde kısmetsiz iç ve Doğu kesimlerde ise buzlanma ve don olayları da bekleniyor.
Ülkenin içine Batı kesimlerinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyretmesi beklenirken Doğu bölgelerde ise mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

son dakika meteoroloji son dakika haberi hava durumu son dakika