Meteoroloji O İller İçin Uyardı! "Kuvvetli Yağış Bekleniyor"

TAKİP ET

Dün İstanbul ve çevre illerde yaşanan yoğun yağış ve sel, su baskınları sonrasında bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre 7 ilde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağış bekleniyor.

Dün İstanbul ve çevre illerde yaşanan yoğun yağış ve sel, su baskınları sonrasında bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre 7 ilde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmelere göre, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Karabük illerinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Diğer yandan Kocaeli, Sakarya ve Düzce illerinde de kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli yağış beklentisi olduğu belirtildi. Dün yoğun yağmurlu ve su baskınları ile gün boyu hayatın fel. Olduğu İstanbul için Meteoroloji bugün havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğini belirtti.

7 İL İÇİN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son açıklamalarda, yurt genelinde kuzey kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu hava beklenirken, Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz Kıyılarında Çankırı, Eskişehir ve çevreleri, Ankara’nın Kuzeybatı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yurt genelinde diğer bölgelerde ise havanın az bulutlu ve açık seyretmesi bekleniyor. 

 

19 temmuz 2017 hava durumu meteoroloji meteoroloji genel müdürlüğü hava durumu 7 il uyarı yağış kuvvetli yağış uyarı