Meteoroloji O İl İçin Saat Verdi! Sağanak Yağış, Sel ve Su Baskınlarına Dikkat

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'da yarından itibaren sıcaklıkların düşeceğini ve yağışın sabah saatlerinden itibaren etkili olmasının beklendiğini belirtti. Meteoroloji, yağıştan dolayı İstanbulluları uyararak trafikte aksamalar yaşanabileceği uyarılarında da bulundu.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul’da yarından itibaren sıcaklıkların düşeceğini ve yağışın sabah saatlerinden itibaren etkili olmasının beklendiğini belirtti. Meteoroloji, yağıştan dolayı İstanbulluları uyararak trafikte aksamalar yaşanabileceği uyarılarında da bulundu.

Türkiye haftalardır yoğun sıcaklıklarla boğuşuyor ve en sıcak Eylül ayını yaşıyor. İstanbul’da dün Eylül ayının en sıcak günü yaşandı ve sıcaklık rekor kırdı. Yaşanan yoğun sıcaklıklar sonrasında Meteoroloji ferahlatan haberi verdi. Meteoroloji’nin hava tahmin raporuna göre yarından itibaren sıcaklıklar düşecek ve yerini sağanak yağışa bırakacak. Sıcaklıkların yarın 24 dereceye düşmesi bekleniyor. Özellikle de yarın sabah saatlerinde İstanbul’da sağanak yağışın etkili olmasıyla birlikte meteoroloji trafikte yaşanabilecek aksaklıklar hakkında uyardı.

SICAKLIKLAR DÜŞECEK 

Yarından itibaren İstanbul’da sıcaklığın 5 derece kadar düşmesi ve 24 dereceyi bulması bekleniyor. Meteoroloji haftanın son günü yağış beklenmesinden dolayı İstanbulluları sağanak yağıştan doğabilecek sel ve su baskınına karşı uyarırken trafikte yaşanabilecek aksaklıklara karşı da uyardı. 

 

istanbul sağanak yağış meteoroloji sel su baskını trafik aksama uyarı