Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbulluları Uyardı! Kar Geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için 5 günlük bir hava tahmininde bulundu ve hava sıcaklığının 2 ila 4 dereceye kadar düşeceğini açıkladı. Bunun yanı sıra Salı günü ise İstanbul'a kar yağışının başlayacağını belirtti. İşte detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için 5 günlük bir hava tahmininde bulundu ve hava sıcaklığının 2 ila 4 dereceye kadar düşeceğini açıkladı. Bunun yanı sıra Salı günü ise İstanbul’a kar yağışının başlayacağını belirtti. İşte detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nde İstanbul için önemli açıklama! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için 5 günlük bir hava durumu raporu yayınladı ve kar yağışı hakkında bilgi verdi. Bugün itibari ile hava sıcaklığının normal seviyede olacağı ve havanın açık olacağı belirtildi. Hava sıcaklığının ise 10 derece olacağı en düşük olarak ise 2 derece olacağı açıklandı.

KAR YAĞIŞI SALI GÜNÜ

Cumartesi günü ise havanın İstanbul’da kapalı olacağını açıklayan meteoroloji, hava sıcaklığının ise 14 ila 7 derece arasında bir değişiklik göstereceğini ve yağmurun beklenmediğini açıkladı. Pazar günü itibari ile ise sağanak yağmurun İstanbul’u esir alacağı belirtildi ve vatandaşlara da ani sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

Sağanak yağmurun yanı sıra rüzgarın da kuvvetli olacağı açıklandı ve pazartesi günü sise sağanak yağmurun etkisini azaltacağı açıklandı. Hava sıcaklığının ise pazartesi itibari ile 2 ila 4 derece arasında olacağı belirtildi. Salı günü ise soğuk havanın etkisiyle de kar yağışının olacağı belirtildi ve kar yağışının çok yoğun olmayacağı ancak yüksek kesimlerde etkisini göstereceği belirtildi.

İstanbul İstanbul haberleri İstanbul hava durumu hava durumu meteoroloji haberler kar kar yağışı yağmur