Meteoroloji Az Önce Uyardı! Yarına Dikkat, Çok Şiddetli Gelecek

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul Bursa Kocaeli Muğla mersin-adana çevrelerinde yağmur ve sağanak Doğu Karadeniz İç kesimlerinde Tokat Amasya Ardahan çevrelerinde Karla Karışık Yağmur ve kar beklendiği belirtildi. Rüzgar ise yarın Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzey doğu yönlerden kuvvetli esecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bir son dakika uyarısı yaparak Türkiye genelinin Yarın parçalı ve çok bulutlu olmasının tahmin edildiğini belirtti. Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kocaeli İstanbul Balıkesir Bursa Sinop Yalova Muğla Adana Mersin Hatay Şırnak çevrelerinde yağmur ve sağanak yağış Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Ardahan Tokat Amasya Van Hakkari Bitlis çevrelerinde ise Karla Karışık Yağmur ve kar bekleniyor.
Yarın rüzgar ise Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzey doğu yönlerden kuvvetli esecek. Doğu kesimlerde sabah ve gece ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi olacağı tahmin ediliyor.

 

son dakika meteoroloji son dakika haberi meteoroloji son dakika hava durumu son dakika son dakika hava durumu