Mesut Özil'in Babası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İle Çekilen Fotoğraf İçin Açıklama Yaptı

TAKİP ET

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf nedeniyle Almanya'da eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Mesut Özil'in babası Mustafa Özil konu hakkında sessizliğini bozarak açıklama yaptı.

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf nedeniyle Almanya'da eleştiri oklarının hedefi olmuştu.  Mesut Özil’in babası Mustafa Özil konu hakkında sessizliğini bozarak açıklama yaptı.

Almanya milli takımının formasını giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in babası, oğlunun Recep Tayyip Erdoğan'la çekilen fotoğrafının ardından Almanya'da Günah Keçisi ilan edilmesinde daha fazla sessiz kalamadı.  Arsenal forması giyen Yıldız futbolcu ve Manchester City’nin futbolcusu İlkay Gündoğan, cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Londra ziyareti sırasında bir araya gelmiş ve buluşma daha sonra Almanya'da eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

BABASINDAN ÇARPICI AÇIKLAMA

Almanya milli takımının Dünya Kupası'na tarihinde ilk defa Grup aşamasında veda etmesinin ardından ülkede Mesut Özil ve takım arkadaşlarının performansı eleştiri,  Yıldız futbolcunun babasından ise çarpıcı açıklamalar geldi. Bild am Sonntag’a bir demeç veren Mesut Özil'in babası Mustafa Özil,  Alman milli takımı menajeri Oliver Bierhoff’un yaptığı son açıklamaları değerlendirerek, “Ben Mesut’un yerinde olsam, teşekkür eder ‘buraya kadar’ derim. Bu kadar incitme bedel olarak büyük. Mesut’un yerinde olsam istifa ederim” ifadelerini kullandı.