Mesut Özil'in Erdoğan ile fotoğrafı Arsenal'da sorun oldu!

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf yüzünden zor anlar yaşadığını belirtti. Özdemir, "Mesut'a siyasi sebeplerden dolayı ağır uygulamalarda bulunuldu, bu kadar yetenekli bir futbolcu uzun süre futboldan uzaklaştırıldı" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, önemli açıklamalarda bulundu. Mesut Özil'in transferinin Türkiye futbolu açısından çok önemli olduğunu belirten Nihat Özdemir, belki şuana kadar ki en büyük transfer olabileceğini belirtti. Özdemir, "Bu, çok büyük bir transfer. Sadece Türkiye'de değil, uluslararası alanda da yankı uyandırdı. Ligimizin marka değeri açısından, dünyaca ünlü bir futbolcunun burada forma giyecek olması futbolumuza katkı sağlayacak. Mesut'a, siyasi sebeplerden dolayı ağır uygulamalarda bulunuldu. Milli takıma alınmadı, en son Arsenal'de kadroya alınmadı. Bu kadar yetenekli bir futbolcu, uzun süre futboldan uzaklaştırıldı" dedi.

MESUT ÖZİL'E YAPILAN HAKSIZLIK!

Türkiye ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mesut Özil ile görüştüğünü ve görüşmeye ait fotoğrafların basına servis edilmesiyle birlikte Mesut Özil'e zor günler yaşatıldığını belirten Özdemir, "Mesut'u, Cumhurbaşkanımızla görüştüğü ve fotoğraf verdiği için takımından uzak tuttular. Bu duruma çok üzülmüştüm. Özil'e yapılan haksızlığı birçok yerde dile getirmiştim. Mesut, çok başarılı bir futbolcu. Ümit ediyorum, kısa zamanda maç eksikliğini tamamlar, ligimizde oynamaya başlar" ifadelerini kullandı.

MAÇLAR SEYİRCİLİ OYNACAK MI?

Türk futbolunun şuanlık en önemli sorunlarından birisi olan seyircisiz oynanan maçlar birçok kulübe ciddi sorunlar yaşatıyor. Ekonomik olarak bilet, forma, atkı gibi seyirciler tarafından ödenen gelirler maçların seyircisiz oynanması ile düşüş yaşadı. "Maçlar seyircili oynanmaya ne zaman başlayacak?" sorusunu yanıtlayan Özdemir, "Biz burada tamamen Sağlık Bakanlığı'nın ve Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri ile hareket etmek durumundayız. Bununla ilgili olarak da tüm senaryoları federasyon olarak tartışıyoruz. Salgın etkisini yitirdiğinde yine ilgili kurum ve kuruluşlarla koordineli şekilde maçları seyircili olarak oynatmaya başlayacağız" diye konuştu.
 

mesut özil erdoğan