Mersinli İş Adamı Evinin Önünde Vurularak Öldürülmüştü: Cinayet Şüphelisi En Yakınındaki İsim Çıktı

TAKİP ET

Mersin'de evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan ve vurularak öldürülen bir iş adamı hayatını kaybetti. İş adamının cinayetinde baş şüpheli olarak oğlu gösterildi.

Mersin’de evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan ve vurularak öldürülen bir iş adamı hayatını kaybetti. İş adamının cinayetinde baş şüpheli olarak oğlu gösterildi. 

Olay, Mersin’de merkez Yenişehir ilçesi Barbaros Mahallesi’nde yer alan bir sitede meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Mahmut A. isimli bir iş adamının evinin önünde silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi. Çevredeki vatandaşların olayı sağlık ekipleri haber vermesinin ardından olay yerine gelen 112 Sağıl ekipleri Mahmut A.’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEMEYE ALINDI

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken yapılan inceleme sonrasında Mahmut A. isimli iş adamının oğlu E.A’nın cinayette baş şüpheli olduğu ve yakalanması için arama çalışması başlatıldığı öğrenildi. Öte yandan silahlı saldırıya uğrayan ve vurularak öldürülen iş adamı Mahmut A.’nın cenazesinin otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili detaylı araştırması devam ediyor.

 

Mersin İş adamı Cinayet Silahlı saldırı Oğlu Şüpheli