Mersinli gence Apple'dan 1,5 TL'lik ödül

TAKİP ET

Apple'ın açığını bulan Mersinli Temel Çayan'a teşekkür maili gönderen Apple, ödül olarak ise 1,5 TL değerinde müzik klibi hediye etti.

Apple’ın müzik ve filmlerini bulduğu açıkla ücretsiz izleyen Mersinli genç, Apple tarafından 1,5 TL ile ödüllendirildi. Ücreti komik bulduğunu ifade eden Mersinli genç, daha evvelde Apple’ın birçok açığını bulmuştu.

Ödül Müzik Klibi

Mersin’de yaşayan bir Türk genci, Apple’ın müzik ve filmlerinin bedava izlenmesini sağlayan açığını buldu. Apple, açıklarını bulan bu Türk gencine 1,5 TL değerinde müzik klibi gönderdi.

Apple Kabullendi

Mersin’in Erdemli ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Temel Çayan, vaktinin önemli bir kısmını telefon ve bilgisayara ayırıyor. Daha evvelde Apple’da bulduğu açıklarla gündeme gelen Temel, bu seferde Apple’ın belli bir ücret karşılığında dinlenebilen, indirilebilen ve izlenebilen müzik ve film kliplerini Apple’ın açığı sayesinde ücret ödemeden indirmenin bir yöntemini buldu. Türk gencinin bulduğu açığı kabul eden ve kapatan Apple, bu açığı bulduğundan dolayı Temel’e teşekkür maili ile ödül olarak 1,5 TL değerinde bir müzik klibi gönderdi.    

Açıklarını Apple’a Söyledim

Yaşamındaki en büyük merakının telefonda yeni bir şeyler keşfetmek olduğunu söyleyen Temel, “Bugüne kadar Apple’ın birçok açığını keşfettim. Bu son bulduğum açık ile de dışarıdan müdahale edilmesi imkansız ücretli müzik ve film kliplerini ücretsiz bir şekilde indirmeyi başardım. Bu açıkla ilgili Apple’ı haberdar ettiğimde bana bir teşekkür maili attılar. Mail’in ardından yaptığımız görüşmeler ile de açığı kapattılar. Beni ise 1,5 TL değerinde müzik klibi ile ödüllendirdiler. Komik bir ödül ama gerçek.” şeklinde konuştu.  

apple mersinli genç teknoloji