Mersin'de Dehşet Anları! Seyir Halindeki Yolcu Otobüsü Alev Alev Yandı

TAKİP ET

Mersin'in Bozyazı ilçesinde seyir halindeki bir yolcu otobüsünün alev alev yandığı öğrenildi. Otobüs içinde bulunan 35 yolcunun araçtan inerek canlarını kurtardıkları öğrenilirken ormanlık alana sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin yardımıyla kontrol altına alındı.

Mersin’in Bozyazı ilçesinde seyir halindeki bir yolcu otobüsünün alev alev yandığı öğrenildi. Otobüs içinde bulunan 35 yolcunun araçtan inerek canlarını kurtardıkları öğrenilirken ormanlık alana sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin yardımıyla kontrol altına alındı.

Olay, Mersin Bozyazı ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, seyir halinde olan bir yolcu otobüsünün alev alması sonucunda otobüsün içinde bulunan 35 yolcu araçtan inerek canlarını kurtardı. Otobüsten ormanlık alana sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

OTOBÜSÜN MOTOR KISMINDA YANGIN ÇIKTI

Olayla ilgili alınan bilgilerde, A.A idaresinde olan ve Antalya-Van seferini yapmakta olan 42 LK 142 plakalı yolcu otobüsünün Mersin Bozyazı ilçesi Gözsüzce Mahallesi D-400 Karayolu’na geldiği sıralarda motor kısmında çıkan yangın sonucunda alevlerle kaplandı. 

YOLCULAR YANAN OTOBÜSTEN TAHLİYE EDİLDİ

Motor kısmında çıkan yangını fark eden şoför A.A, aracı durdurmasının ardından araç içinde bulunan 35 yolcuyu tahliye etti. Kısa süre otobüsü kaplayan alevlerin yol kenarında bulunan ormanlık alana sıçraması üzerine durum itfaiye ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine bölgeye intikal eden ekipler yangını kontrol altına aldı. Çıkan yangın sonucunda yolcu otobüsü kullanılamaz hale gelirken D-400 Karayolu da bir süreliğine çift taraflı olarak araç trafiğine kapatıldı. 

 

Mersin Bozyazı yolcu otobüsü yangın yolcu araba