Mersin Saldırısı Sonrası Bekir Bozdağ'dan Açıklama: 17'si Polis 18 Yaralı

TAKİP ET

Mersin Yenişehir ilçesinde polislerin servis aracına düzenlenen bombalı saldırı sonrasında açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ saldırının acı bilançosunu açıkladı.

Mersin Yenişehir ilçesinde polislerin servis aracına düzenlenen bombalı saldırı sonrasında açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ saldırının acı bilançosunu açıkladı.

Mersin Yenişehir ilçesinde bugün saat 17.20 sularında bir çöp konteynırına bırakılan bombanın polis servis aracının geçişi sırasında patlaması sonucunda büyük korku yaşanmış ve olay yerinde yaralılar olduğu belirtilmişti. Valilikten yapılan ilk açıklamada olay sonrasında 12 kişinin yaralı olduğu bilgisi verilmişti. Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada 17’si polis 18 kişinin yaralandığını belirtti.

TERÖR SALDIRISI MI?

Bombalı saldırı sonrasında açıklama yapan Bozdağ, saldırıda 17’si polis olmak üzere 18 kişinin yaralandığını ve yapılan incelemeler sonucunda elde edilen delillerin saldırının bir terör saldırısı olduğunu gösterdiğini belirtti. Açıklamasında, Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlılığının her şeye rağmen devam edeceğini söyleyen Bozdağ, bu tür olayların Türkiye’nin terörle mücadelesini zaafa düşüremeyeceğini bu olaylar sonrasında Türkiye’nin daha etkin mücadele süreceğini de sözlerine ekledi.

BÖLGEDE KEŞİF YAPMIŞLAR

Mersin Yenişehir ilçesinde saat 17.20 sularında meydana gelen ve oldukça şiddetli şekilde patlayan bomba herkese büyük panik yaşattı 17’si polis 18 kişinin yaralandığı belirtilen saldırının yapılacağı bölgede daha önceden keşif yapıldığı ve saldırganların bomba düzeneğini polis servis aracının hemen arkasında yer alan çöp konteynırına yerleştirdikleri bilgilerine ulaşıldı.

 

Mersin Yenişehir polis aracı servis bombalı saldırı Bekir Bozdağ 17 polis 18 yaralı