Mersin'de korkunç cinayet: Ecza teknisyeni ormanda vurularak öldürüldü

TAKİP ET

Mersin'in Tarsus ilçesinde şok eden bir cinayet yaşandı. Tarsus'un gözde ecza teknisyeni Mahmut Cenik (48), kendi ormanında silahla vurularak acımasızca öldürüldü.

Bugün, Yunusemre Mahallesi sınırlarındaki Karabucak Ormanı'nda gerçekleşen olay, ilçeyi sarsarak yürekleri dağladı. Yaklaşık 30 yıldır eczanede teknisyen olarak çalışan Mahmut Cenik'ten bir süredir haber alamayan endişeli ailesi, durumu derhal polise bildirdi. Polisin titiz teknik çalışmaları sonucunda, iki çocuk babası Mahmut Cenik'in hayatını kaybettiği vahşi sahne ve aracı ormanlık alanda bulundu. İncelemede dehşet verici gerçek gün yüzüne çıktı: Cenik, ateşli silahla vücudunun farklı bölgelerinden vurularak öldürülmüştü. Polis ve savcının yerinde yaptığı incelemeler sonrasında, Cenik'in bedeni Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Cinayetle ilgili özel bir ekip oluşturan polis, soruşturmayı peş peşe yönlendirerek derinlemesine sürdürüyor. Tarsus halkı ve Cenik'in sevdikleri, adalete kavuşmak ve bu korkunç olayın aydınlatılmasını bekliyor.

Mersin cinayet ölüm haberi