Mersin'de İşçi Servisi Devrildi: 23 Yaralı

TAKİP ET

Mersin'de yapımı süren Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde çalışan işçilerin içerisinde olduğu servis otobüsü devrildi. Kazada yaralanan 23 kişi hastaneye kaldırıldı.

Mersin-Antalya D-400 karayolu Silifke ilçesi Akdere Mahallesi mevkisinde Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde çalışan işçilerin içerisinde olduğu Ünsal G. kontrolündeki 33 AHG 159 plakalı servis otobüsü, Antalya yönünden Mersin yönüne seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce refüje çarptı, sonrada devrildi.

Kazada, servis otobüsünde seyahat eden 35 kişiden 23’ü yaralandı.

Kazanın çevredeki vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra kaza mahalline çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralılar, kaza mahalline ulaşan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulanslarla Silifke'deki hastanelere nakledildi.

Polis ve jandarma ekipleri tarafından kaza mahallinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Kazadan dolayı itfaiye ve karayolları ekipleri bölgede çalışma yaparken, kaza nedeniyle karayolunda trafik akışı   bir süre tek yönlü olarak sağlandı.

Mersin Silifke Trafik Kazası