Meral Akşener'e Oy Şoku! Elindeki Zarftan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adı Çıktı

TAKİP ET

İYİ Parti'nin Çanakkale 1'inci Olağan İl Kongresi'nde bir oy zarfından Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin adının yazılı olduğu bir dosya kağıdı çıktığı öğrenildi.

İYİ Parti’nin Çanakkale 1’inci Olağan İl Kongresi’nde bir oy zarfından Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin adının yazılı olduğu bir dosya kağıdı çıktığı öğrenildi. 

İYİ Parti Çanakkale 1’inci Olağan Kongresi’nde bir oy zarfından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin adının yazılı olduğu bir kağıt çıkarken Meral Akşener’in kurucusu olduğu İYİ Partinin adının da ‘İĞĞĞĞĞ PARTİ’ şeklinde yazıldığı görüldü.

‘İŞİ GÜCÜ BIRAKMIŞ’

Olay sonrasında İYİ Parti İl Başkanlığına yeni seçilmiş olan İrfan Dehmen, ‘Bu kişi, işi gücü bırakmış, bir ilçede partiye üye oluyor ve 3 parti için koşturuyor’ diyerek bu olayı gerçekleştiren kişinin delege yazılmaya çalıştığını bu şahsın bulunması için bir çalışma başlatıldığını söyledi. Bu konu üzerinde durulacağını aktaran Dehmen, incelemelerin sürdüğünü aktardı.

‘AKKURDUN NEFESİNİ HER ZAMAN HİSSEDECEKSİNİZ’

Çanakkale’de dün, 1. Olağan İl Kongresi düzenleyen İYİ Parti’de kongre İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın katılımıyla gerçekleştirdi. İl Başkanı İrfan Dehmen’in seçime tek listeyle gittiği öğrenilirken delegelerin sandıkta oy kullandığı öğrenildi. Delege oy kullanma işleminin ardından oy sayımına geçilirken tüm partilileri şaşırtan bir olay yaşandı. Sayım sırasında, açılan bir zarftan Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan ve MHP Lideri evlet Bahçeli’nin adının yazılı olduğu dosya kağıdı çıktı. Kağıtta, ‘İĞĞĞĞĞ Parti 1. Olağan Çanakkale İl Kongresi Aday Listesi, Ezeli ve Ebedi Başkanımız, Reisimiz, Başbuğumuz, Recep Tayyip Erdoğan. Başkan Yardımcıları, Dr. Devlet Bahçeli, Binali Yıldırım. Damarlarımızdaki kan gibi içinizdeyiz. Akkurdun nefesini her zaman hissedeceksiniz.’ yazıyordu. 

 

Siyaset haberleri Meral Akşener İYİ Parti Erdoğan Devlet Bahçeli Oy Kağıdı Çanakkale