Meral Akşener'den Tarihi Skandal! Partisinin Genel Merkezi Açılışında İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunu Unuttu

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Merkez Binası açılışında büyük bir skandala imza atıldı. İYİ Parti'nin kurucusu ve Genel Başkanı olan Meral Akşener partinin genel merkez binasının açılışında saygı duruşu ve istiklal marşını unuttu. Akşener'in genel merkez binasının açılışında direkt olarak konuşma yapmaya başlayarak başladığı öğrenildi.

İYİ Parti Genel Merkez Binası açılışında büyük bir skandala imza atıldı. İYİ Parti’nin kurucusu ve Genel Başkanı olan Meral Akşener partinin genel merkez binasının açılışında saygı duruşu ve istiklal marşını unuttu. Akşener’in genel merkez binasının açılışında direkt olarak konuşma yapmaya başlayarak başladığı öğrenildi.

İYİ Parti merkez binasının açılışında saygı duruşu ve istiklal marşı skandalına imza atıldı. İYİ Parti kurucusu ve Genel Başkanı olan Meral Akşener’in parti genel merkez binasının açılışına gelir gelmez konuşma yapmaya başlaması büyük tartışma yarattı. Daha sonra gelen uyarılar üzerine Akşener’in konuşmasını yarıda keserek saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmadan direkt konuşmaya başlamasının nedeninin heyecan olduğunu belirtti.

AÇILIŞTA İZMİR MARŞI VE 10. YIL MARŞI ÇALINDI

İYİ parti Genel Bakanı Meral Akşener’in açılışta sahneye çıktığı sıralarda Grup Ayna’nın Ceylan şarkısı çalındığı ve Akşener’in vatandaşları selamlayarak sahneye çıktığı görüldü. Meral Akşener’in saygı duruşu ve İstiklal Marşını unutmasının ardından gelen uyarılar üzerine Akşener konuşmasını yarıda kesti ve saygı duruşuna geçilerek İstiklal Marşı okundu. Ayrıca açılışta İzmir Marşı ile 10. Yıl Marşı çalındığı görüldü. Vatandaşların İYİ Parti flamaları ve Türk bayrakları ile açılışta yer aldığı görüldü.

 

İYİ Parti Genel Merkez Binası Açılış Meral Akşener Saygı duruşu İsitklal Marşı Unuttu