Meral Akşener'den Çok Konuşulacak Seçim Vaadi! Kazanırsa O Kurumu Satacak

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener, hedefine TRT'yi koydu ve 'Seçilirsem satıp parasını halka dağıtacağım.' dedi. İşte detaylar…

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener, hedefine TRT’yi koydu ve ‘Seçilirsem satıp parasını halka dağıtacağım.’ dedi. İşte detaylar…

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener, TRT’yi hedef alarak çok tartışılacak bir vaatte bulundu. Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde şeker fabrikaları satışını iptal edeceğini söyleyen Akşener, diğer yandan seçilmesi halinde 54 yıllık dev bir kurum olan TRT’yi satacağını söyledi. 

YAZMALARI SALLAYARAK ‘İNŞALLAH İLK KADIN CUMHURBAŞKANI OLACAĞIM’ DEDİ

Karayolu ile Kırşehir’e gelen İYİ Parti Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, burada Cacabey Meydan’ında halka hitap etti. Eline aldığı yazmalarla vatandaşlara seslenen Akşener, ‘Yazmalar kardeşliğin ve bereketin sembolüdür.’ dedi. Sadece 4 saatte yüz bin imza ile aday olduğunu söyleyen Meral Akşener, ‘İnşallah ilk kadın Cumhurbaşkanı da olacağım.’ dedi.

‘TRT’Yİ SATIP PARASINI HALKA DAĞITACAĞIM’

Öte yandan daha önce Kayseri mitingini yayınlamayan TRT’yi hedef alan Akşener, ‘TRT beni Kayseri’de sadece 38 saniye göstermiş. Orası da bir çiftlik TRT’yi satacağım parasını da halka dağıtacağım.’ ifadelerinde bulundu. 

ÇOK TARTIŞILACAK SÖZLERE SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Meral Akşener’in Kırşehir’de gerçekleştirdiği mitinginde söylediği bu sözler sosyal medyada gündem oldu. Akşener’in 54 yıllık bir kurum olan TRT’yi satma vaadi sosyal medyada büyük tepki çekti ve sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

 

İYİ Parti Meral Akşener TRT Kırşehir Kayseri Miting