Meral Akşener İkna Oldu, Geri Dönüyor

TAKİP ET

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıklamıştı. Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya ise Meral Akşener'in çok katı şartlarla iyi Parti'nin liderliğini devam edeceğini duyurdu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıklamıştı. Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya ise Meral Akşener’in çok katı şartlarla iyi Parti'nin liderliğini devam edeceğini duyurdu. 

Geçtiğimiz günlerde Partisi'nin liderliğini bırakacağını söyleyen iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, delegeler tarafından bu açıklamanın ardından tek aday olarak gösterildi ve geri dön çağrıları yapıldı.  Meral Akşener her ne kadar Kararın kesin olduğunu ifade etse de güçlü liderlik vaadiyle sözünden geri döndü.

"AKŞENER DUYARSIZ KALMAYACAK"
Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya bugün yazdığı yazıda Meral Akşener’in dönüşünün kesinleştiğini belirterek, "Anlaşılan o ki teşkilatın ve delegenin talebine Akşener duyarsız kalmayacak. Geri dönerken de bazı katı şartlarını da saklı tutacak."  ifadelerini kullandı.

PARTİLİLER EVİNİN ÖNÜNDE BULUŞUYOR
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Geçtiğimiz günlerde olağanüstü Kurultay kararı almış ancak kongrede aday olmayacağını açıklamıştı. O günden bu yana Meral Akşener’in evinin önünde Partililerle Eylem yaparken Akşener’in yeniden partinin başına geçmesi için ikna çabaları Yarın da sürecek. Çünkü iyi Partililer yarın Meral Akşener’in evinin önünde buluşma çağrısı yaptı.

 

İYİ parti meral akşener son dakika meral akşener istifa İYİ parti kurultay