Merakı Canına Mal Oldu! 8 Yaşındaki Çocuk Eve Gizlice Girdi Ve...

TAKİP ET

İzmir'in Bayındır Ilçesinde 8 yaşındaki küçük çocuk Ailesi tarlaya gittikten sonra gizlice eve girerek babasının tabancasıyla oynamaya başladı. Çocuğun oynadığı sırada silahın ateş alması sonucu çocuk boynunun hemen altından vurularak hayatını kaybetti.

İzmir’in Bayındır Ilçesinde 8 yaşındaki küçük çocuk Ailesi tarlaya gittikten sonra gizlice eve girerek babasının tabancasıyla oynamaya başladı. Çocuğun oynadığı sırada silahın ateş alması sonucu çocuk boynunun hemen altından vurularak hayatını kaybetti.

İzmir’in Bayındır ilçesinde 8 yaşındaki Muhammet Mustafa Çelik ailesinin tarlada olduğu sırada gizlice eve girerek babasının tabancasıyla oynarken Yanlışlıkla kendini vurdu. Acılı aile oğullarının ölüm haberini çalıştıkları çiçek sırasında alarak sinir krizi geçirdi. 

GİZLİCE EVE GİRİP BABASININ TABANCASIYLA OYNAMAYA BAŞLADI
Demircilik Mahallesi Çınarlı Dere Sokak No 43 de kiracı olarak ikamet eden Çelik ailesinin evlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre çiçek sırasında çalışan baba ali ve anne Derya Çelik Sabah saatlerinde diğer çocuklarını evinin yakınlarındaki Babaannelerine teslim ederek tarlaya gitti. Muhammed Mustafa Çelik öğleden sonra gizlice evin anahtarını olarak yaşadıkları eve gitti. Küçük çocuk babasının ruhsatlı silahını alarak oynamaya başladı.

ELİ TETİĞE DEĞİNCE BOYNUNDAN VURULARAK CAN VERDİ
Küçük Muhammed bir ara silahın namlusunu kendisine doğrultarak Fethiye dokundu. Silahın Büyük bir gürültü ile ateş alması sonucunda talihsiz çocuk olay yerinde can verdi. Anne Derya Çelik komşular tarafından güçlükle sakinleştirilirken, “Ben o silahı evde hiç istememiştim. Canım oğlum ben sensiz ne yaparım?" diyerek gözyaşı döktü. Ailenin Yaklaşık 4 ay önce ilçeye taşındı ve küçük Muhammed'in bu yıl okula başlayacağı öğrenildi. Olayla ilgili olarak güvenlik güçlerinin soruşturması devam ediyor.

 

izmir bayındır silah son dakika son dakika haberi