Melih Gökçek Yorumsuz Bırakmadı! Yerine Gelen İsimle İlgili İlk Tweeti Attı

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa eden Melih Gökçek'in yeri bugün Belediye Meclisi'nde gerçekleştirilen oylama ile doldu. Ankara'nın yeni Belediye Başkanı Mustafa Tuna olurken Melih Gökçek'ten yerine geçen kişi hakkında ilk tweet geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa eden Melih Gökçek’in yeri bugün Belediye Meclisi’nde gerçekleştirilen oylama ile doldu. Ankara’nın yeni Belediye Başkanı     Mustafa Tuna olurken Melih Gökçek’ten yerine geçen kişi hakkında ilk tweet geldi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talebi ile istifa etmiş ve 23 buçuk yıllık görevini noktalamıştı. Melih Gökçek’in oldukça tartışmalı geçen istifa sürecinin ardından Ankara Belediye Meclisi’nde bugün yapılan oylama sonrasında AK Parti’nin çıkardığı aday olan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna 135 oydan 104’ünü alarak Ankara’nın yeni Belediye Başkanı oldu. 

‘GÜZEL İŞLER YAPACAK’

Ankara’nın Sincan Belediye Başkanı olan ve Melih Gökçek’in ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak aday gösterilen Mustafa Tuna’nın bugün göreve seçilmesinin ardından eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, Tuna hakkında ilk yorumu yaptı ve attığı tweetle, ‘Mustafa Tuna Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçildi. Kendisine hayırlı hizmetler temenni ediyorum. İnanıyorum ki1,5 sene de çok güzel hizmetler yapacak.’ ifadeleriyle Ankara’nın yeni Belediye Başkanı hakkındaki ilk tweetini atmış oldu.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yeni Mustafa Tuna Melih Gökçek İstifa İlk yorum Tweet