Melih Gökçek Tweet Attı, Sosyal Medya Yıkıldı: Tişörtteki Yazılar Olay Oldu

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Beştepe'de gerçekleştirdiği özel görüşme sonrasında Cumartesi günü istifa edeceğini belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in torunu ile birlikte verdiği bir pozu Twitter hesabında paylaşması sosyal medyanın gündemine oturdu. Gökçek'in torununun giydiği tişörtteki sayılar akıllara subliminal mesaj mı veriyor sorularını getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la Beştepe’de gerçekleştirdiği özel görüşme sonrasında Cumartesi günü istifa edeceğini belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in torunu ile birlikte verdiği bir pozu Twitter hesabında paylaşması sosyal medyanın gündemine oturdu. Gökçek’in torununun giydiği tişörtteki sayılar akıllara subliminal mesaj mı veriyor sorularını getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, önümüzdeki Cumartesi günü istifa edeceğini duyurmuştu. Gökçek, duyurusunun ardından ilk defa Twitter hesabından bir paylaşım yaptı ve torunu ile fotoğrafını paylaştı. 

TORUNUNUN TİŞÖRTÜ OLAY OLDU

Melih Gökçek, kendisiyle aynı adı taşıyan torunu ile çekildiği bir fotoğrafı Twityter hesabından paylaştı. Gökçek’in bu paylaşımına binlerce beğeni ve yorum gelirken fotoğrafta torununun giydiği tişört ise sosyal medyada gündem oldu. Gökçek’in torununun tişörtünde yer alan yazılar subniminal mesaj olarak algılanırken tişörtteki yazıları birleştiren bazı kullanıcılar bu harflerden ‘RTE’ ve ‘İstikrar’ gibi kelimeler çıkarttı. 

 

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Tweet Torun Tişört Sosyal medya Subniminal mesaj Yazılar