Melih Gökçek Suskunluğunu Bozdu! İstifa Nedenini İlk Kez Açıkladı

TAKİP ET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün belediye çalışanları ile vedalaştı. İstifası ile ilgili ilk kez konuşan Gökçek, istifasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talep ettiğini kendisinin de bu talebi kıramadığını söyleyerek neden kıramadığını yarın televizyonlarda yapacağı açıklamada belirteceğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün belediye çalışanları ile vedalaştı. İstifası ile ilgili ilk kez konuşan Gökçek, istifasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talep ettiğini kendisinin de bu talebi kıramadığını söyleyerek neden kıramadığını yarın televizyonlarda yapacağı açıklamada belirteceğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, istifa arefesinde bir açıklama yaptı. Bugün belediye çalışanları ile vedalaşan Gökçek, istifasını Erdoğan’ın talep ettiğini kendisinin de kıramadığını söyleyerek olayın detaylarını yarın yapacağı basın açıklamasında belirteceğini söyledi. 

KAPALI ANONS SİSTEMİNDEN VEDA KONUŞMASI YAPTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 23,5 yıldır sürdürdüğü Belediye Başkanlığı görevine yarın veda edecek. Gökçek, bugün belediye çalışanlarına belediyenin kapalı anonsundan veda konuşması yaptı.

‘BENDEN YANA HAKKIM HELAL OLSUN’

Belediye çalışanlarına veda konuşması yapan Gökçek, "23 yıldan beri beraber olduğumuz arkadaşlarımız var. İyi günlerimiz, kötü günlerimiz var. Birlikte Ankara'yı inşa ettik. Bugün eğer Ankara modern bir şehirse sizlerin gayreti sayesinde. Bundan dolayı hepinize teşekkürü borç biliyorum. Belki belediye başkanınız olarak sizleri üzdüğüm zamanlar olmuştur, ondan dolayı hepiniz hakkınızı helal edin. Benden yana hakkım helal olsun. Değerli arkadaşlar, çok güzel işler yaptık. Yarın Allah nasip ederse saat 14.00'de yapacağım basın toplantısında enine boyuna anlatacağım. Televizyonlarda izlersiniz inşallah. Tabii benim belediye başkanlığından ayrılmamı, Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan talep etti. Biz de bu talebi kırmayarak, neden kırmadığımızı da çok net olarak yarın televizyonlardan göreceksiniz.” şeklinde konuştu. Şimdi gözler Melih Gökçek’in yarın gerçekleştireceği istifa konuşmasına çevrildi.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek İstifa İlk Açıklama Kapalı anons Konuşma Veda Konuşması Belediye çalışanları Erdoğan istedi Basın toplantısı