Melih Gökçek İstifa Mı Edecek? Bekir Bozdağ'dan İlginç Cevap

TAKİP ET

İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de istifa edeceği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu iddialara Bakanlar Kurulu toplantısının hemen ardından Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ kendisine sorulan Gökçek istifası sorularına kaçamak cevaplar verdi.

İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın istifasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in de istifa edeceği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu iddialara Bakanlar Kurulu toplantısının hemen ardından Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ kendisine sorulan Gökçek istifası sorularına kaçamak cevaplar verdi.

Kadir Topbaş’ın istifası sonrasında Ankara kulislerinde Melih Gökçek de dahil olmak üzere toplamda 6 belediye başkanının istifa edeceği konuşuluyor. Konuyla ilgili iddiaların art arda gelmesinin ardından en çok da Melih Gökçek’in istifasının istendiği haberleri gündemi meşgul ediyor.

BOZDAĞ GÖKÇEK SORUSUNA KAÇAMAK CEVAP VERDİ

Bugün gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ kendisine yöneltilen Melih Gökçek’in istifa haberleri sorulunca Bozdağ’ın bu konuyla ilgili kendisinin bir bilgisi olmadığını söyleyerek kendisinin hükümet sözcüsü olduğunu bu konunun parti içi bir mesele olduğunu ve bunun AK Parti sözcüsüne sormaları gerektiğini belirttiği öğrenildi.

HANGİ BELEDİYE BAŞKANLARININ İSTİFA EDECEĞİ İDDİA EDİLİYOR?

Kadir Topbaş’ın istifasının hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara, Bursa, Niğde, Uşak, Balıkesir ve Nevşehir Belediye Başkanlarının istifa etmelerini istediği iddiaları gündeme geldi.

GÖKÇEK SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Bakanlar Kurulu sonrasında Melih Gökçek’in istifa haberleri yayılmaya devam ederken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in hakkındaki istifa haberlerine henüz bir yanıt vermediği ve sessizliğini koruduğu öğrenildi.

 

ankara belediye başkanı melih gökçek istifa cumhurbaşkanı hükümet sözcüsü bekir bozdağ açıklama istifa edecek mi