Melih Gökçek Cephesinden İstifa İddialarına Yanıt Geldi! İddialar Doğru Mu?

TAKİP ET

AK Parti İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın istifası sonrasında AK Partiden 6 Belediye Başkanının daha istifa edeceği ve bunlar arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'inde yer aldığı iddia edilmişti. Son günlerde siyaset kulislerinin en çok konuşulan iddiaları arasında yer alan konuya Melih Gökçek'ten yanıt geldi.

AK Parti İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın istifası sonrasında AK Partiden 6 Belediye Başkanının daha istifa edeceği ve bunlar arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’inde yer aldığı iddia edilmişti. Son günlerde siyaset kulislerinin en çok konuşulan iddiaları arasında yer alan konuya Melih Gökçek’ten yanıt geldi.

Kadir Topbaş’ın istifası sonrasında Melih Gökçek’inde istifasının istendiği iddiaları kulislerde en çok konuşulan konu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da konuyla ilgili bir açıklama gelmiş ve Erdoğan, şu anda böyle bir şey olmadığını ancak olmayacağı anlamına da gelmediğini söylemişti. Erdoğan’ın açıklamalarından sonra gözler Melih Gökçek’e çevrilmişti. Gökçek’ten beklenen açıklama geldi.

‘ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR’

Erdoğan’ın açıklaması sonrasında sessizliğini bozan Gökçek, şer odaklarının yaptığı fitne çabalarına prim vermeyeceklerini söyledi ve “Öyle bir hava meydana getiriyorlar ki her söylediğinizi bir yerlere çekerek algı operasyonu yapıyorlar. Şunu söylemek isterim ki Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak ümmetin her ferdinin görevidir. Çünkü Sayın Erdoğan sadece Türkiye'nin değil ümmetin lideridir. Fitne peşinde olanlar boşa uğraşırlar.” şeklinde ifadelerde bulundu.

 

ankara büyükşehir belediye başkanı melih gökçek istifa iddia doğru mu cumhurbaşkanı erdoğan yanıt açıklama