Mehmetçik Afrin'i Titretiyor! YPG'nin Elindeki Bir Yer Daha Teröristlerden Temizlendi

TAKİP ET

Afrin'de Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu birlikleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı operasyonu kapsamında bugün Hacı İskender Köyü de teröristlerden temizlendi.

Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu birlikleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı operasyonu kapsamında bugün Hacı İskender Köyü de teröristlerden temizlendi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu birliklerinin tüm hızıyla devam ettirdiği Zeytin Dalı operasyonu bugün 23. gününde. Operasyon kapsamında birçok stratejik nokta teröristlerin elinden temizlenirken son olarak YPG’nin elinde olan Hacı İskender Köyü’nün de teröristlerden temizlendiği ve TSK’nın kontrolü altına geçtiği öğrenildi.

YPG’NİN BİR KALESİ DAHA DÜŞTÜ

TSK ve ÖSO birliklerinin 20 Ocak 2018 tarihinde başlattığı Afrin Zeytin Dalı operasyonu PKK, PYD, YPG ve DEAŞ terör örgütüne karşı tüm hızıyla devam ediyor. Operasyon kapsamında birçok stratejik nokta teröristlerin elinden alınırken son olarak YPG’nin kalelerinden biri olan Hacı İskender Köyü’nün de YPG’li teröristlerin elinden alınarak TSK’nın kontrolü altına geçtiği belirtildi.

48 NOKTA TERÖRİSTLERDEN TEMİZLENDİ

Başlatılan operasyon kapsamında bugüne kadar Afrin’in 5 beldesinde 1’i belde merkezi, 31’i köy, 3’ü köy altı yerleşim ve 13’ü stratejik dağ ve tepe olmak üzere toplamda 49 önemli noktanın terör örgütlerinden bir bir temizlendiği bilgisine ulaşıldı.

ŞEHİTLERİMİZİN İNTİKAMI ALINIYOR

Zeytin Dalı operasyonu kapsamında dün toplamda 11 şehidimiz ve 11 yaralımız olduğu bilgisi kamuoyuyla paylaşılmıştı. Operasyon kapsamında şehit düşen askerlerimizin kanını yerde bırakmayan Türk askeri bölgede terör örgütlerine göz açtırmıyor.

 

Afrin Zeytin Dalı TSK ÖSO YPG Hangi bölgeler alındı Şehit