Mehmet Şimşek'inde Aralarında Bulunduğu G-20 Zirvesi Ülke Bakanları Otellerde Mahsur Kaldı!

TAKİP ET

Almanya Hamburg kentinde gerçekleştirilen G-20 zirvesine katılım gösteren ülkelerin ekonomi ve maliye bakanları konakladıkları otellerde mahsur kaldı. Mahsur kalan bakanlar arasında Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'inde olduğu öğrenildi.

Almanya Hamburg kentinde gerçekleştirilen G-20 zirvesine katılım gösteren ülkelerin ekonomi ve maliye bakanları konakladıkları otellerde mahsur kaldı. Mahsur kalan bakanlar arasında Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’inde olduğu öğrenildi. 

Almanya Hamburg’da gerçekleştirilen G-20 zirvesinden son dakika bilgisi geldi. G-20 zirvesi görüşmelerine kentte yapılan büyük protestolar damga vurmaya devam ederken zirveye katılan ülkelerin bakanlarının otellerde mahsur kaldığı bilgisi alındı.

Planlamaya göre bugün akşam saatlerinde gerçekleştirilmesi beklenen, katılımcı ülkelerin ekonomi ve maliyeden sorumlu bakanlarının katılacağı çalıştay yemeği protestoların devam etmesinden dolayı güvenlik gerekçesi ile gerçekleştirilemedi. 

POLİS BAKANLARI OTELDE TUTUYOR

Alman polisinin dışarıda devam eden protestolar nedeni ile katılımcı bakanlarını kendi güvenlikleri için otelde tuttuklarını ve güvenlik açısından otelden ayrılmamaları gerektiğini belirtti. G-20 zirvesine katılan aralarında Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve diğer ülkelerin bakanlarının bulunduğu katılımcıların konakladıkları otellerde mahsur kaldığı bilgisi ulaştı.

 

G-20 zirvesi ülke bakanları otel mahsur kaldılar başbakan yardımcısı mehmet şimşek protesto