Mehmet Ali Erbil'in Kızından Sonra Doktoru da Açıkladı! Ünlü Şovmenden Çok Kötü Haber

TAKİP ET

Evinin banyosunda düşerek yaralanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil Geçtiğimiz günlerde Maslak'ta kaldırıldığı hastanede ameliyat olmuştu. Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil bugün babasının sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Babamın kendi hastalığı nüksettiği için durumu kritik, kendisi hala yoğun bakımda' dedi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil Geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanmış ve Maslak'ta bir hastaneye acil olarak kaldırılmıştı. Mehmet Ali Erbil'in Hastanede yapılan sağlık kontrollerinde kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburganın da akciğer zarına battığı belirlenmişti. Acil olarak ameliyatı olmadan Mehmet Ali Erbil'in ameliyatın ardından yoğun bakımda Tedavisi devam ediyor. Mehmet Ali Erbil'in doktoru ilerleyen günlerde ünlü şovmenin yeniden ameliyat edeceklerini açıklarken bugün kızı Sezin Erbil bir açıklama yaptı.

DURUMU KRİTİK

Mehmet Ali Erbil'in büyük kızı Sezin Erbil 5 günden beri yoğun bakımda olan babasının sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada, 'Babamın durumu kötü, lütfen herkes dua etsin. Düşmeye bağlı yapılacak ikinci ameliyatın şu anda çok önemi yok çünkü babamın kendi hastalığı 'kaçış' sendromu nüksetti. Doktorlar tedavisi için uğraşıyor. Biz de çaresizce bekliyoruz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.' ifadelerini kullandı.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA 

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili olarak doktorundan da üzücü bir açıklama geldi. Mehmet Ali Erbil'in 16 yıl önce ortaya çıkan 'kaçış sendromu' hastalığının tedavisini yürüten doktoru Jan Klod Kayuka ünlü şovmenin sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada, "Şu an için bir şey söyleyemiyoruz, beklemedeyiz. Bunun kaburga kırıklarıyla alakası yok. 16 yıllık hastalığını tetikledi. Bu kez diğer dönemlerden daha ağır. Şimdilik bunları söyleyebilirim." dedi.

 

mehmet ali erbil sağlık durumu son dakika mehmet ali erbil sağlık durumu mehmet ali erbil son durumu