Mehmet Ali Erbil'in Hastalığı Ne?

TAKİP ET

Bir süredir yoğun bakımda olan Mehmet Ali Erbil'in hastalığı ve durumu hakkında kardeşi Yeşim Erbil önemli açıklamalarda bulundu.

Bir süredir yoğun bakımda olan Mehmet Ali Erbil'in hastalığı ve durumu hakkında kardeşi Yeşim Erbil önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil evinde geçirdiği bir kaza sonrasında yaralanmıştı. Evinde banyoya girdiği sırada düşerek kaburgalarını kırdığı öğrenilmişti. Kaburgalarının kırılmasının ardından ise iç kanama geçirdiği belirlendi. Hastaneye kaldırılan ünlü şovmenin bir operasyon geçirdiği sonrasında ise yoğun bakıma alındığı öğrenildi. 

Yoğun bakıma alınan ünlü şovmenin yeni bir operasyon daha geçireceği dile getirmişti. Ancak bu süreç içerisinde durumunun ağırlaştığı ve daha önce geçirdiği hastalığının yeniden ortaya çıktığı ifade edilmişti. 5 gündür ünlü sanatçının yoğun bakımda olması hem sevenlerini hem de ailesini endişelendiriyor. 

HASTALIĞINI KARDEŞİ ANLATTI

Ünlü bir doktor olan Yeşim Erbil kardeşinin sağlık durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Evde yaşadığı sorunun ciddi bir sorun olduğunu dile getirdi. Ardından kaburgalarının kırılması ile göğüs boşluğunda ciddi bir kanamanın meydana geldiği öğrenildi. Kaçış sendromu ismi verilen hastalığının uzun süre verilen ilaçlar ve serumlarla birlikte kontrol altına alındığını belirten kardeşi bu süreçte yaşanan travma ile birlikte hastalığın yeniden nüksettiğini belirtti. Yoğun bakımdaki süreçte hastalık yeniden ortaya çıkarken kaçış sendromunun geriye doğru kaçması ile birlikte hızlı bir toparlanma sürecinin başlayacağını belirtmesi dikkat çekti. Hastalığın durumuna göre sürecin 24 saatte de 48 saatte de gerileyebileceği belirtiliyor. 

mehmet ali erbil yeşim erbil hastalık açıklama