Mehmet Ali Erbil'in Doktorundan Sevenlerini Üzen Açıklama Geldi

TAKİP ET

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in tedavisi devam ederken doktorundan üzücü açıklama geldi. Bunun üzerine yoğun bakım süresinin uzadığı belirtildi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in tedavisi devam ederken doktorundan üzücü açıklama geldi. Bunun üzerine yoğun bakım süresinin uzadığı belirtildi. 

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz ay evinin banyosunda düşerek kaburgalarını kırmış ve iç kanama geçirmişti. Ardından hastalığının tekrar etmesi sebebiyle solunum güçlüğü çeken ünlü şovmenin makinelere bağlandığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi. 

Evinin banyosunda düşerek yaralanan ve ardından kaburgalarının kırılarak iç kanamaya sebep olduğu öğrenildi. Daha öncesinde ise kaçış sendromu ismi verilen hastalığa yakalandığı için zor zamanlardan geçmişti. Hastalığın tekrar ortaya çıkması sonrasında hastalığın süresinin ve ciddiyetinin uzadığı tespit edildi. 

ÜNLÜ ŞOVMENİN DOKTORU DURUMUNU AÇIKLADI

Doktor tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde kaburga kırığından durumun bu kadar ciddi olmasının hayretle karşılandığı ancak kaçış sendromu isimli hastalığın nüksetmesi ile birlikte durumun kontrolden çıktığı tespit edildi. Yaşanan kaburga kırığı sonrasında ünlü şovmenin toplam 7.5 litre kan kaybettiği ortaya çıktı. Litrelerce kan verildiği ancak vücudun ciddi bir travma yaşadığı ifade edildi. Yaşanan travma sonrasında akciğerin en çok zarar gören organ olduğu tespit edildi. Nefes alamadığı için solunum cihazına tekrar bağlandığı ve derin bir uykuda olduğu açıklandı. Yoğun bakım sürecinin ise durumunun ciddiyetini koruduğu için biraz daha uzadığı ve ciddi bir süreç olduğu belirtildi. 

mehmet ali erbil ünlü şovmen açıklama