Mehmet Ali Erbil'in 22 Yaşındaki Sevgilisinden Duygulandıran Paylaşım

TAKİP ET

Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz yıllarda evinin banyosunda düşerek yaralanmış ve daha sonra yoğun bakıma kaldırmıştı. Mehmet Ali Erbil'in 22 yaşındaki sevgilisi sosyal medya hesabından "Bizi böyle bırakıp gidemezsin" şeklinde paylaşım yaptı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil Geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşerek yaralanmış ve Maslak'taki bir hastaneye kaldırılarak acil ameliyata alınmıştı. Sağlık durumu ciddi olan ve tedavisi yoğun bakımda devam eden Mehmet Ali Erbil'in 22 yaşındaki kız arkadaşa Alisa Nasyaa yaptığı paylaşımdaki duygusal sözleri ile herkesi duygulandırdı.

"NE OLUR DAYAN"

 Mehmet Ali Erbil'in zaman zaman eleştirildiği genç sevgilisi ünlü şovmen ve birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak,

"Nasıl başlayacağım sözlerime bilemiyorum hayatıma kattığın onca güzel şey, onca hayaller iyi kötü her anımda yanımda oluşun 'Şubatta doğum günümü kutlayacağız' demiştin, isyan etmiyorum. Çünkü kalbinin güzelliğini ben biliyorum. Bu da bir imtihan ney yani dileğim gerçekleşmeyecek mi? Söz vermiştin hep yanımda olacaktın. Ben senin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum hadi hepimiz seni bekliyoruz ne olur dayan ve kalk eskisinden daha güçlü olarak.

"BİZİ BÖYLE BIRAKIP GİDEMEZSİN"

Daha yazamayacağım o kadar şey var ki seni çok özledim. Kime kızacağım ben kiminle kavga edeceğim? Kim beni kızdıracak, kim beni güldürecek şimdi? Sadece dayan tek duam. Bizi böyle bırakıp gidemezsin."

 

mehmet ali erbil mehmet ali erbilin sevgilisi mehmet ali erbil sağlık durumu mehmet ali erbil son durumu