Mehmet Ali Erbil'den Kötü Haber! Yeniden Cihaza Bağlandı

TAKİP ET

Mehmet Ali Erbil geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tutuluyor. Geçtiğimiz hafta sonu solunum cihazından ayrılan Mehmet Ali Erbil 4 gün kendi solunumu ile kaldı. Fakat 61 yaşındaki ünlü şovmen yeniden Solunum cihazına bağlandı. Mehmet Ali Erbil'in Kız kardeşe Profesör Dr Yeşim Erbil Erbil Mehmet Ali Erbil'in son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık bir ay önce evinin banyosunda düşerek yaralanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil acil olarak hastaneye kaldırılmış ve yapılan kontrollerin ardından kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburgalarında akciğerine battığı belirlenmişti. Acil olarak ameliyata alınan Mehmet Ali Erbil ameliyatın ardından yoğun bakımda tedaviye alınmıştı. Unutularak tedavisinde yoğun bakımda devam eden Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında yeni haberler geldi.

"DURUM TAMAMEN TERSİNE DÖNDÜ"

61 yaşındaki ünlü şovmenin kardeşi Profesör Dr Yeşim Erbil sosyal medya hesabı üzerinden üzücü bir açıklama yaptı. Kardeşiyle birlikte çekilen çocukluk fotoğrafını paylaşan Yeşim Erbil;  "Can sıkıcı haber veriyorum. Geçen hafta solunum cihazından ayrıldığı haberini vermiştik, bu haberi biraz bekleyip verdik sizlere, çünkü yoğun bakımda sürpriz gelişmeler olabilir. Dört gün kendi solunumu ile kalabilmesi bizi çok sevindirmişti, sizleri de tabii. Ancak dün akşam durum tamamen tersine döndü, solunumu bozuldu ve cihaza bağlandı. Yine beklemedeyiz, inşallah bu kadar ağır olaylara vücudu direnç gösterir. Dualarımız, güzel dileklerimiz onunla"  diye konuştu.