Mehmet Ali Erbil Sonunda Uyandı! İlk İsteği Herkesi Şaşırttı!

TAKİP ET

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil 63 gündür yoğun bakımda tedavi görürken bugün uyandığı ve solunum cihazından ayrıldığı öğrenildi. Bunun üzerine uyanır uyanmaz istedikleri büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz aylarda evde geçirdiği bir kaza sonrasında hastaneye kaldırılmıştı. Evinin banyosunda düşerek kaburgalarını kıran ünlü şovmen kaçış sendromu isimli hastalığının tekrar gün yüzüne çıkması ile çok kan kaybetmiş, iç kanama geçirmiş ve geçirdiği ataklarla birlikte yoğun bakıma alınmıştı. Yoğun bakımda 63 gündür uyutulan ünlü şovmenin pek çok organının işlevini yitirdiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü dile getirilmişti. 

Geçtiğimiz haftalarda durumunun kritik olmasından dolayı ünlü şovmenin ailesi zor zamanlar geçirdiklerini anlatmışlardı. Sürecin son derece uzun olduğunu ve bu süreçte her şeye hazırlıklı olmaları gerektiği belirtilmişti. Solunum cihazına bağlı olarak gerçekleşen tedavisinde bir programın canlı yayınına katılan ablası Prof. Dr. Yeşim Erbil müjdeli bir haber verdi.

UYANIR UYANMAZ ONLARI İSTEDİ

Solunum cihazına bağlı olan ve beslenmesini cihazlar aracılığı ile gerçekleştiren ünlü şovmenden müjdeli bir haber geldi. Bugün gelen haberlere göre ünlü şovmenin uyandığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ederken solunum cihazından ayrılan ünlü şovmenin kendi başına nefes alabildiği öğrenildi. 

Bundan sonraki süreçte tedavi sürecinin uzun süreceği ancak iyileşmenin gerçekleşmesinin son derece olumlu bir adım olduğu ifade edildi. Tüm ailenin çok mutlu olduğu öğrenildi. Mehmet Ali Erbil 63 gün sonra ilk kez gözlerini açıp konuşmaya başlayınca mantı ve köfte yemek istediğini dile getirerek büyük şaşkınlığa sebep oldu.

mehmet ali erbil yoğun bakım müjdeli haber