Medine Kahramanı Fahreddin Paşa'ya Küstah İftiraya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Çıkış: Senin Ceddin Neredeydi?

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BEA Dışişleri Bakanı tarafından Medine kahramanı olan Fahreddin Paşa'ya atılan iftiralara sert çıktı. Erdoğan, bu iftiraları atan BEA'ya Dışişleri Bakanına seslendi ve 'Senin ceddin neredeydi?' ifadelerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BEA Dışişleri Bakanı tarafından Medine kahramanı olan Fahreddin Paşa’ya atılan iftiralara sert çıktı. Erdoğan, bu iftiraları atan BEA’ya Dışişleri Bakanına seslendi ve ‘Senin ceddin neredeydi?’ ifadelerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı’nın Fahreddin Paşa iftirası ardından sert açıklamalarda bulundu.

HIRSIZLIKLA SUÇLANDI

Birleşmiş Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı, Medine’de yer alan kutsal emanetleri kurtaran ve İstanbul’a getiren Fahreddin Paşa’yı hırsızlıkla suçlayarak büyük bir skandala adım atmıştı. BEA Dışişleri Bakanı’nın bu açıklaması ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamalarla bu iftiraya tepkisini gösterdi.

‘SENİN CEDDİN NEREDEYDİ?’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirdiği 42. Muhtarlar Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Birleşmiş Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı’nın Fahreddin Paşa tweetine değinen Erdoğan, zalim sınıfı açıklamalarıyla Medine’deki kutsal emanetleri kurtaran ve İstanbul’a getiren Fahreddin Paşa hakkındaki iftiralara sert çıktı. Fahreddin Paşa’yı hedef alan şahısların zalimler sınıfında yer almayı marifet sandığını belirten Erdoğan, Paşa’nın Medine’de savunma yaparken ‘Senin ceddin neredeydi?’ diyerek tepkisini açıkça belirtti. Fahreddin Paşa’ya atılan hırsızlık iftirasına sert çıkan Erdoğan, Paşa’nın oraya kutsal emanetleri müdafaa etmek ve kutsal toprakları işgalcilere karşı korumak için gittiğini üstüne basarak tekrarlayarak Fahreddin Paşa’yı hedef alan Dışişleri Bakanına ateş püskürdü.

 

Birleşmiş Arap Emirlikleri Dışişleri Baanı Cumhurbaşkanı Erdoğan Fahreddin Paşa Tepki İftira Hırsızlık iftirası Açıklama