Meclis'te Şok Eden İntihar Girişimi! Milletvekilleri Havada Yakaladı

TAKİP ET

Ürdün Meclisi'nde güvenoyu görüşmelerinin gerçekleştiği sıralarda görüşmeleri takip etmekte olan bir vatandaş, balkona çıkıp aşağı atlayarak intihar girişiminde bulundu.

Ürdün Meclisi’nde güvenoyu görüşmelerinin gerçekleştiği sıralarda görüşmeleri takip etmekte olan bir vatandaş, balkona çıkıp aşağı atlayarak intihar girişiminde bulundu.

Olay, Ürdün’de hükümet için güvenoyu görüşmelerinin yapıldığı mecliste meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir vatandaşın meclis balkonuna çıkarak aşağı atlayıp intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

KENDİNİ BALKONDAN AŞAĞI BIRAKTI

Ürdün’de Ömer Razzaz’ın kurmuş olduğu hükümet için mecliste yapılan güvenoyu görüşmeleri sırasında görüşmeleri takip etmekte olan bir vatandaş yürekleri ağza getirdi. Meclisin üst katındaki vatandaş, ülkenin Başbakanı Ömer Razzaz ile konuşmasına izin verilmemesi halinde balkondan aşağı atlayacağını söyledi. Bu sırada Başbakan Razzaz’ın aşağı atlamaması için ikna etmeye çalıştığı şahıs bir anda balkondan kendisini boşluğa bıraktı. Aşağıda bulunan Milletvekilleri ve personellerin atlayan şahsı havada yakalayarak zarar görmesini engellediği öğrenildi. Şok eden olayın ardından ülkenin Başbakanı Ömer Razzaz’ın intihar girişiminde bulunan vatandaşla görüştüğü belirtildi.

 

Dünya haberleri Ürdün Meclis Ömer Razzaz İntihar