Mayıs Ayının En Çok Satan Akıllı Telefonları Açıklandı! Lider Şaşkınlık Yarattı

TAKİP ET

Akıllı telefon sektörü sürekli olarak büyümesine devam ederken yeni bir aylık satış raporu daha yayınlandı. Mayıs ayında akıllı telefon pazarında kullanıcıların tercihlerini gösteren raporda bu defa beklenmedik bir marka lider oldu.

Akıllı telefon sektörü sürekli olarak büyümesine devam ederken yeni bir aylık satış raporu daha yayınlandı.  Mayıs ayında akıllı telefon pazarında kullanıcıların tercihlerini gösteren raporda bu defa beklenmedik bir marka lider oldu.

Counterpoint Tarafından akıllı telefon pazarında yapılan bir araştırmaya göre Mayıs ayında en çok satan akıllı telefon Apple'ın yeni modeli Iphone 8 oldu. Aslında Apple son olarak iPhone x modelini çıkartmıştı ancak buna rağmen iPhone 8'in listede 1 sırada yer alması şaşkınlık yarattı.  Listenin 2. sırasında ise Samsung Galaxy S9 Plus yer alıyor. Apple’nin yeni nesil modeli iPhone x 3. sırada bulunuyor. Yine dördüncü sırada karşımıza çıkan şaşırtıcı bir model ise Xiaomi Redmi 5A. Liste içerisindeki modellerle şaşkınlık yaratırken Mayıs ayının diğer en çok satan akıllı Telefonlarını da isterseniz bir göz atalım.

MAYIS AYININ EN ÇOK SATAN AKILLI TELEFONLARI

Mayıs ayında en çok satan akıllı telefonlar listesinin devamı ise şu şekilde;

Apple iPhone 8 Plus,  Samsung Galaxy S9, Huawei P20 Lite,  Vivo X21,  Xiaomi Redmi 5 Plus  Note 5   Oppo A83

NİSAN AYINDA SAMSUNG LİDERDİ

Counterpoint Tarafından nisan ayında yapılan araştırmada ise Lider Samsung'du. Samsung Galaxy S9+  Nisan ayının en çok satan telefon modeli olurken 2. sırada da yine Samsung Galaxy S9 modeli yer alıyordu.  Teknoloji devi Samsung Mayıs ayında ise liderleri en büyük rakibi Apple'a Kaptırdı.

mayıs ayının en çok satan akıllı telefonları akıllı telefon samsung apple xioami teknoloji haberleri