Mavi Balina Oyununa Bir Kurban Daha! Trabzon'da Bir Çocuk Oyun Yüzünden Kendini Vurdu!

TAKİP ET

Trabzon'da 16 yaşındaki bir erkek çocuğu mavi balina oyunu oynadıktan sonra evlerinin bahçesinde silahla başına ateş ederek feci şekilde can verdi.

Trabzon'da 16 yaşındaki bir erkek çocuğu mavi balina oyunu oynadıktan sonra evlerinin bahçesinde silahla başına ateş ederek feci şekilde can verdi. 

Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Bir süredir mavi balina isimli oyunun çocukları nasıl tehdit ettiği ve ölümlere sebep olduğu tartışılıyordu. Çocuklara oyunda çeşitli görevleri tamamlamaları isteniyor. Ancak görevlerin büyük bir kısmı çocukların kendilerine zarar vermelerini amaçlıyor. En son görev ise kişinin kendi canına kıymasını gerektiriyor. 

Yurt dışında hazırlanan oyun ülkemizde de çocukları etkisi altına almaya başladı. Çocukları çeşitli verilerle ya da aileleri ile tehdit ettiği düşünülüyor. Bunun ardından oyunun yasaklanması için çalışmalar başlatılmıştı. Ancak 16 yaşındaki bir çocuğun daha ölümüne sebep olduğu ortaya çıktı. 

TABANCAYLA KENDİSİNİ VURDU

Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde 16 yaşındaki Ahmet Kağan isimli gencin son zamanlarda bilgisayar başından kalkmadığı ve giderek içine kapandığı ailesi tarafından iddia edildi. Ardından geçtiğimiz günlerde evinin bahçesine çıkan genç çocuğun kafasına tabanca ile ateş ederek feci şekilde intihar ettiği belirlendi. Silah sesini duyan aile bahçeye çıktığı zaman sinir krizleri geçirdi. Gelen sağlık ekibi ise çocuğun hayatını kaybettiğini dile getirdi. En son bilgisayarında mavi balina isimli tehlikeli oyunu oynadığı belirlendi. Polis tarafından soruşturma başlatıldı. Çocuğun bilgisayarına incelenmek üzere el kondu. İnceleme devam ederken bugün talihsiz çocuk gözyaşları içerisinde toprağa verildi. 

trabzon mavi balina oyunu can aldı