"Mavi Balina" Kabusu Bitmiyor! Bir Çocuk Daha Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Hatay'da pencerenin kenarında bulunan oyuncağı uzanırken dengesini kaybederek düştü yere öldüğü iddia edilen 12 yaşındaki çocuğun mavi balina oyunu kurbanı olduğu ortaya çıktı. Çocuğun babası Kemal Sürmeli oğlunun düşmediğini oynadığı bir oyun Dolayısıyla intihar ettiğini söyledi.

Hatay'ın Defne İlçesi Yeşilkent Mahallesi'nde 12 yaşındaki Nizamettin Sürmeli'nin babası Kemal Sürmeli oğlunun oynadığı mavi balina oyununun etkisinde kalarak intihar ettiğini açıkladı. Baba Sürmeli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada oğlunun eceliyle ölmediğini ve ailelerin manevi açıdan da çocukları ile ilgilenmesi gerektiğini dile getirdi. Baba Sürmeli paylaşımında; "Canımın içi, oğlum, paşam, seni son nefesime kadar unutmayacağım. Her zaman kalbimde olacaksın. Benim oğlum gitti, başka oğullarımız gitmesin lütfen herkes kendini biraz silksin ve ailesini çoluk çocuğuna bir baksın. Sadece maddiyat yetmez çocuklarımıza maneviyat ile yaklaşalım benim oğlum eceliyle ölmedi kendini 5. kattan aşağı attı bunun ne demek olduğunu bilen ailesiyle çocuklarıyla bir ilgilensin hiç kimse başıma gelmez demesin çünkü bu yeryüzünde en son başına böyle bir şey gelecek kişi kendim sanıyordum. Paşam canım oğlum seni çok seviyorum ve daima kalbimizde yaşayacaksın” ifadelerini kullandı. 
Cemal Sürmeli oğlunun intihar etmeden önce bir Not bıraktığını bu noktada, "Sizleri çok seviyorum"   yazdığın anlattı. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı inceleme devam ediyor.

 

son dakika hatay mavi balina intihar son dakika haberi