Mavi Balina Dehşetine Bir Yenisi Daha Eklendi! Boğazını Kestiği Öğretmeni İle Selfie Çekti

TAKİP ET

Rusya'nın başkenti Moskova'da Mavi Balina oyununa oynadığı öğrenilen Andrey Emelyannikov isimli 18 yaşındaki gencin Öğretmeninin boynunu keserek selfie çektikten sonra intihar ettiği öğrenildi.

Rusya’nın başkenti Moskova’da Mavi Balina oyununa oynadığı öğrenilen Andrey Emelyannikov isimli 18 yaşındaki gencin Öğretmeninin boynunu keserek selfie çektikten sonra intihar ettiği öğrenildi.

Uzun zamandır uyarı üzerine uyarı gelen ve büyük dehşetlere yol açan Mavi Balina adlı bilgisayar oyunu bir dehşete daha neden oldu. 18 yaşında olan ve Moskova’da yaşadığı öğrenilen Andrey Emelyannikov isimli gencin önce Öğretmeninin boynunu kesip hiçbir şey yokmuş gibi selfie çektiği daha sonrada çektiği bu fotoğrafı internete koyduğu belirlendi. 

MAVİ BALİNA OYUNUNU OYNUYORDU

18 yaşındaki Andrey Emelyannikov’un Mavi Balina adlı bilgisayar oyununu oynadığı belirlenirken öldürdüğü Öğretmeni Sergei Danilov’un 44 yaşında evli ve 3 çocuk babası bir adam olduğu öğrenildi. Gencin Öğretmenini Mavi Balina adlı bilgisayar oyununu oynadığı için öldürdüğü iddia ediliyor.

RUSYA’DA POPÜLER

Yaşanan olay Rusya’da büyük bir şok yaratırken bir gazetenin yayınladığı haberde, Rusya’da bu tür bilgisayar oyunların çok popüler olduğu ve bu oyunlarda kişinin kendisini öldürmeden önce bazı görevleri tamamlaması istendiği belirtildi. Öte yandan Rusya’da birçok gencin Mavi Balina isimli bilgisayar oyununa bağımlı olduğu ve bu sebepten yüzlerce intihar vakasının yaşandığı bilgisine ulaşıldı.

 

Rusya Moskova Mavi Balina Oyunu 18 Yaşındaki Genç Öğretmen Boynunu Keserek Selfie Çekti İntihar Bilgisayar oyunu