Matematik Öğretmeninden Şok Gerekçeli İstifa!

TAKİP ET

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde matematik öğretmeni olarak görev yapan bir öğretmen Kuran'ı hedef göstererek 12 Kasım tarihini işaret etti ve ilginç bir şekilde istifa etti.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde matematik öğretmeni olarak görev yapan bir öğretmen Kuran'ı hedef göstererek 12 Kasım tarihini işaret etti ve ilginç bir şekilde istifa etti. 

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir okulda matematik öğretmeni olarak görev yapan Emre Nur ilginç bir şekilde istifa etti. İstifa etme sebebi ise son derece dikkat çekti. Yazmış olduğu istifa mektubu ise daha dikkat çekiciydi. Mektupta '12 Kasım tarihinde gidecek bir işiniz olmayacak. O yüzden sizde bana inanın ve istifa edin. Bunun için kaynak olarak size Kuranı gösterebilirim' ifadelerini kullandı. 

12 Kasım tarihinde kıyametin kopacağını iddia ederek tüm işlerini bıraktığını artık okulda öğretmen olarak çalışmak istemediğini belirtti. 

KIYAMETİN KOPACAĞINA İNANIYOR

Yazmış olduğu istifa dilekçesinde İslam'ın şartlarından bahsederken kıyametin yaşanacak ve kaçınılmaz bir son olduğunu belirtti. Dünya düzeninin iyice yozlaştığını, gerçek dünyanın kıyamet koptuktan sonra yaşanacağını belirtti. İstifa mektubunu yazdıktan sonra sosyal medya hesabından da paylaşması dikkatlerden kaçmadı. Açıklamalarında 'Namaza başlamadıysanız şimdi namaza başlayın. İçki içmek günah değil ancak sonrasında günah işlemek son derece kolaydır. Bunun için içkiliyken namaz kılmayın. 12 Kasım tarihinde gidecek bir işiniz olmayacak. O yüzden dünya telaşına düşerek bu tür işlerin peşinden gitmek yerine öbür dünya için bir şeyler yapın. Paranızı süse ayırmak yerine erzağa ayırın' dedi. İstifası son derece dikkat çekti. 

matematik öğretmeni ilginç istifa kıyamet açıklaması