Matematik Öğretmeni Gusül Abdesti Bahanesi İle Öğrencileri Taciz Etti!

TAKİP ET

Kütahya'da matematik öğretmeni olarak çalışan Ü.A gusül abdestini öğretme bahanesi ile 6 kız öğrencisine cinsel tacizde bulunurken konu hakkında soruşturma başlatıldı.

Kütahya'da matematik öğretmeni olarak çalışan Ü.A gusül abdestini öğretme bahanesi ile 6 kız öğrencisine cinsel tacizde bulunurken konu hakkında soruşturma başlatıldı.

Kütahya'da gusül abdestini öğretmek bahanesi ile yaklaşan 43 yaşındaki matematik öğretmeninin kız çocuklarına cinsel tacizde bulunduğu öğrenildi. Emet ilçesinde bir okulda matematik öğretmeni olarak çalışan 43 yaşındaki Ü. A. isimli adamın cinsel taciz iddiası sonrasında gelen şikayetlerle gözaltına alındığı ve ardından tutuklanmasına karar verildiği öğrenildi. 

Emniyette vermiş olduğu ifadelerde kız öğrencilerin ve ailelerinin iddiaları üzerine suçlamaları kesinlikle kabul etmediğini açıkladı. Ancak 6 kız öğrenci öğretmenleri hakkında cinsel tacize uğradıkları için şikayetçi oldukları ifade edildi. 

GUSÜL ABDESTİ BAHANESİYLE YAKLAŞTI

Bölgede bulunan bir ortaokulda uzun zamandır hizmet veren, aynı zamanda öğrencilere ücret karşılığında özel derste veren matematik öğretmeninin 6 kız öğrencisine gusül abdesti aldıkları sırada yaklaştığı öğrenildi. Gusül abdestinin nasıl alındığını detaylı bir şekilde anlatmak isteyen ve bu sırada kız öğrencilere yaklaşarak vücutlarının çeşitli bölgelerine dokunduğu öğrenildi. Durumdan rahatsız olan çocuklar durumu aileleri ile paylaştılar. Şikayetçi olan aileler durumu polise bildirdiler. cinsel istismar suçundan gözaltına alınan öğretmen suçlamaları kabul etmedi. Ancak çıkarıldığı mahkeme tarafından ifadeler doğrultusunda tutuklanarak ceza evine gönderilmesine karar verildi. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

gusül abdesti matematik öğretmen cinsel taciz