Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler?

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarının reytingleri alt üst eden dizisi Masumlar Apartmanı yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Gerçek bir hayat hikayesi anlatılan dizinin oyuncuları da dizinin konusu kadar konuşuluyor.

TRT 1 ekranlarının reytingleri alt üst eden dizisi Masumlar Apartmanı yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Gerçek bir hayat hikayesi anlatılan dizinin oyuncuları da dizinin konusu kadar konuşuluyor. Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam 3. bölümüyle izleyici karşısına geçti. Peki, sosyal medyayı sallayan Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncuları kimler? İşte detaylar…

Masumlar Apartmanı Dizisi Oyuncuları

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Salı akşamlarının reytingleri alt üst eden dizileri arasında yerini alan Masumlar Apartmanı, her kesimden izleyici tarafından oldukça sevildi. İddialı dizinin oyuncuları arasında Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Metin Coşkun, Alper Saldırgan, Atilla Şendil, Uğur Uzunel, Esra Ruşen ve Gizem Katmer yer alıyor.



Masumlar Apartmanı Dizisinin Konusu

Fazlasıyla korumacı bir dede ve erkek kardeşiyle beraber yaşayan İnci’nin hayatı yaptığı kaza sonucunda tamamen değişir. Bu kaza İnci’yi Han ve büyük sırlarla dolu olan ailesiyle tanıştırır. Han’ın hayatı gizemlerle doludur. Ablaları Safiye ve Gülben rahatsızlıkları sebebiyle tüm günlerini temizlikle geçirirler. Özellikle Safiye’nin temizlik takıntısı ona hem çocukluğunu hem de gençliğini zindan eden annesinden miras kalmıştır. Ayrıca Safiye, kardeşi Han’a epey düşkündür. Han ve İnci arasındaki yakınlaşmaya en çok karşı çıkanlardan biri de Safiye olacaktır. İnci ve Han’ın arasındaki aşkın her şeye rağmen devam edip etmeyeceğini ise zaman gösterecek. 


 

masumlar apartmanı oyuncu