MasterChef Türkiye'de Finale Giden İlk İsim Kim Oldu?

TAKİP ET

MasterChef Türkiye bu akşam yine heyecanlı bir bölümle izleyenlerin karşısına çıkıyor. MasterChef Türkiye'de final haftasına gidecek ilk yarışmacı bu akşam belli olacak. Peki, MasterChef Türkiye 20. yeni bölümde neler oldu? MasterChef Türkiye finale giden ilk yarışmacı kim oldu?

MasterChef Türkiye dün akşam ekrana gelen bölümde büyük bir sürpriz yaşanmış ve bu hafta eleme olmayacağı açıklanmıştı. Çünkü MasterChef Türkiye'de bu hafta finale giden ilk yarışmacı belli oluyor. Peki, TV8'in fenomen yarışması MasterChef Türkiye'de ilk finalist kim oldu?

FİNAL ETABINA KALAN İLK İKİ İSİM HAKAN VE BURCU OLDU

MasterChef Türkiye dün akşam yayınlanan son bölümde takım oyununu kazanan mavi takım oldu. Mavi takım yarışmacıları kendi aralarında final etabına kalabilmek için yarıştı. Final etabına kalan ilk yarışmacı yaptığı yemekle Hakan olurken, daha sonra oynanan etapta ise Burcu kazandı.

İKİ YARIŞMACI DAHA FİNAL ETABINA KALACAK

MasterChef Türkiye 20. bölümde iki yarışmacı daha final etabına kalacak ve bu 4 yarışmacı arasından bir kişi final haftasına katılacak. Bu hafta dış oyun MasterChef Türkiye Mehmet şefin otelinde yapıldı ve ilk defa iki takım berabere kaldı. Yani final etabı için iki takım yarışmacıları da yarışıyor.