MasterChef Türkiye Murat Diskalifiye Mi Olacak? MasterChef Türkiye Yeni Bölümde Kıyamet Kopuyor

TAKİP ET

MasterChef Türkiye Murat yine geceye en çok damga vuran isim oldu. MasterChef Türkiye başladığı günden bu yana yaptıkları ile herkesi çileden çıkaran Murat bu akşam takımı sabote etti. MasterChef Türkiye Yeni bölümde de şefleri çılgına çeviren Murat hakkında yaptırım kararı alındı. işte MasterChef Türkiye yeni bölümde yaşanacaklar.

MasterChef Türkiye Murat gündemden düşmüyor. Programın her bölümünde yaptıkları ile olay olan Murat bu akşam yine takım oyununa damga vurdu. Murat takım oyununda Mehmet'in kendine en son seçmesi nedeniyle takımı sabote ederken hiçbir yemek yapmadı. Bir anlamda takımın kaybetmesine neden olan Murat bireysel dokunulmazlık oyununda ise dokunulmazlığı alarak kendini garanti altına aldı. Fakat Murat'ın yaptıkları bununla da bitmiyor. MasterChef Türkiye yeni bölümde Murat, Dış oyunda vatandaşların üzerine bir şeyler fırsat fırlatırken içeriye gelindiğinde ise takım arkadaşları dokunulmazlık için yarışırken olmadı sabote ediyor. 

MASTERCHEF TÜRKİYE MURAT DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

MasterChef Türkiye Yeni bölümde Murat yaptıklarıyla hem yarışmacı arkadaşlarını hem de şefleri çıldırtıyor. Dış oyunda yaptıkları nedeniyle dokunulmazlık oyununda oynatılmayan Murat, Bu sırada dokunulmazlık için yarışan arkadaşlarını sabote etmeye devam ediyor. Bu duruma daha fazla sessiz kalamayan şefler önce Murat'ı stüdyoda dışına kovuyor, Daha sonra ise artık bu durumun dayanılmaz bir hale geldiğini söyleyerek Murat için yaptırım kararı oluyor. Peki, MasterChef Türkiye Murat diskalifiye mi olacak? Bu sorunun yanıtını Yarın akşam yeni bölümü yayınlanması ile birlikte öğreneceğiz.

MasterChef Türkiye Murat diskalifiye mi olacak MasterChef Türkiye yeni MasterChef Türkiye Murat MasterChef Türkiye Yeni bölüm master şef murat MasterChef murat