MasterChef Türkiye'de kim elendi?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında yayınlanan ve izleyiciyi ekrana kilitleyen MasterChef Türkiye yarışmasında bir eleme heyecanı daha geride kaldı. Dün akşam ekrana gelen yeni bölümde eleme heyecanı yaşanırken yarışmaya kimin veda ettiği araştırılmaya devam ediyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve izleyiciyi ekrana kilitleyen MasterChef Türkiye yarışmasında bir eleme heyecanı daha geride kaldı. Dün akşam ekrana gelen yeni bölümde eleme heyecanı yaşanırken yarışmaya kimin veda ettiği araştırılmaya devam ediyor. İzleyenleri ekran başına toplayan MasterChef Türkiye’de lezzet yarışı devam ederken takımların yarışmada kalmak için verdiği mücadele ve iddiaları sürüyor. Peki, MasterChef Türkiye’de son bölümde kim elendi? İşte detaylar…

Eleme Heyecanı Yaşandı

1 Kasım 2020 Pazar akşamı ekrana gelen MasterChef Türkiye yeni bölümünde bir eleme heyecanı daha yaşandı. Bilindiği gibi yarışmada eleme potasına giren isimler Tanya, Furkan, Serhat, Eray, Uğur ve Barbaros olmuştu. Bu 6 ismin potada olduğu yarışmanın ilk turunda şefler Trabzon hurmasından yaratıcı bir yemek yapmaları istendi. Şeflerin istediği yemeği başarılı bir şekilde yerine getirebilen Eray, Serhat ve Barbaros oldu. Bu üç isim eleme potasından çıkarken finale kalan isimler ise Tanya, Furkan ve Uğur oldu.


MasterChef Türkiye’den Elenen Yarışma

Sevilen yarışmada dün gece yine bir veda yaşanırken final anında Uğur ve Tanya son ikiye kaldı. Bu iki yarışmacı arasında oylama yapan şefler ise yaptıkları oylama sonucunda Tanya’nın elenmesine karar verdi. Son anda elenmekten kurtulan Uğur ise Tanya’nın vedasıyla büyük bir üzüntü yaşadı. Yarışmanın şeflerinden Mehmet şef ise Tanya’nın yarışmaya vedasının çok erken olduğu yorumunda bulundu. Yarışmaya ve hayallerine veda eden Tanya’nın gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. 

 

masterchef türkiye eleme tanya