MasterChef Türkiye Çeyrek Final Haftasında Finale Kimler Gitti? MasterChef Türkiye 4 Aralık Kim Elendi?

TAKİP ET

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye yarışmasında Artık yavaş yavaş finale doğru gidiliyor. MasterChef Türkiye yarışmasında dün akşam son takım oyunu oynandı ve eleme adayı Meltem oldu. Bugün ise yarışmada 1 finalist daha belirlendi. Peki MasterChef Türkiye son bölümde finalistler kim oldu? MasterChef Türkiye 4 Aralık Kim elendi?

TV8 ekranlarında yeni sezonda yayınlanmaya başlayan ve izlenme rekorları kıran yarışma MasterChef Türkiye bu akşam yine izleyenleri ekran başına kilitledi. MasterChef Türkiye yeni bölümde finale giden iki isim daha belli oldu. Aynı zamanda bu hafta bir yarışmacı daha Master Şef olma hayallerine veda etti. Peki MasterChef 4 Aralık son bölümde neler yaşandı?

MASTERCHEF FİNALİSTLERİ KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye yarışmasında Hakan günler öncesinde yaptığı yemek sayesinde finale gidecek ilk isim olmayı ve dokunulmazlığı kazanmıştı. Artık çeyrek final haftasının başladığı Master Şef yarışmasında bu akşam iki finalist daha belli oldu. Stüdyo içerisinde oynanan ilk oyun da finale gitmeye hak kazanan ikinci isim Kerem oldu. Dün akşam yayınlanan son bölümde eleme adayı Meltem olmuştu. Bugün oynanan 2 oyunda ise hem 2 eleme adayı hem de 1 finalist daha belirlendi. Burcu Uğur ve Eslem arasında oynanan oyunda yarışmacılar Hazer Şefin mutfağında Aralarında Can Bonomo, Sarp Apak ve Gizem Karaca gibi ünlü isimlerin de bulunduğu ünlüler birisine yemek yaptı. Ünlülerin yaptığı oylama sonucunda Eslem hiç oy alamadı. Çekişme Uğur ve Burcu arasında geçerken finale gitmeye hak kazanan isim ise 4-4 eksikliğini ardından gelen son oyla Uğur oldu. Böylelikle MasterChef yarışmasının finalisti Uğur Hakan ve Kerem oldu. Bu hafta veda edecek bir kişinin belirlenmesi için Burcu Eslem ve Meltem son bir yemek Daha yapacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE 4 ARALIK KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye 4 Aralık son bölümde elenen ismim belirlenmesi için Meltem eklem ve Burcu Arasında son bir oyun daha oynanıyor. Elenen ismin kim olduğunu sizlere biraz sonra açıklayacağız. Yarışmadan elenen isim eslem oldu.0

MasterChef Türkiye MasterChef Türkiye 4 aralık MasterChef Türkiye çeyrek final haftası MasterChef Türkiye 4 aralık kim elendi MasterChef Türkiye 4 aralık finalistler MasterChef Türkiye finalistleri