Masterchef Türkiye Bu Hafta Neden Yok! Masterchef Türkiye Hangi Günler Yayınlanacak?

TAKİP ET

Masterchef Türkiye yeni bölüm bu hafta neden yok sorusu herkes tarafından merak ediliyor. TV8 ekranlarında 24 Ağustos tarihinden bu yayınlar yayınlanan Masterchef Türkiye'nin TV8 yayın akışında bu hafta yer almaması izleyenleri şaşırttı. Peki, Master Chef Türkiye bitti mi? Master Chef Türkiye yeni bölüm neden yok? Masterchef Türkiye yayından kaldırıldı mı?

TV8 de yayınlanan, Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya gibi dünyaca ünlü şeflerin jüri üyeliği yaptığı Master Şef Türkiye'nin yayın tarihi değişti. TV8 ekranların Fenomen yarışma programı O Ses Türkiye'nin ekranlara dönmesi ile birlikte hafta sonu yayınlanan Masterchef Türkiye’nin 8 Ekim 2018 Pazartesi olarak değiştirildi. Masterchef Türkiye bundan sonra Pazartesi ve salı akşamları ekrana gelecek.

Son olarak 30 Ekim Pazar günü izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması ve TV8 yayın akışı içerisinde bulunmaması izleyenlerin kafasında soru işareti bırakmıştı. Bol tartışmalı ve heyecanlı geçen yarışma programının yeni bölümü ne zaman yayınlanacağa merak konusu olmuştu. tv8'in Fenomen programı O Ses Türkiye'nin geri dönmesi ile birlikte Master Chef Türkiye tarihi de değişti. Artık pazartesi ve salı akşamları Master Chef Türkiye TV8 ekranlarında yayınlanacak. 

ZEYNEP ELENMİŞTİ

Master Chef Türkiye son eleme bölümünde bu hafta yarışmaya veda eden isim Zeynep olmuştu. Zeynep Eslem Arasında son hafta tartışmalar yaşanmış Hakan nedeniyle kıskançlık krizlerine girilmişti. Elemeye kalan son 4 isim Eslem, Murat, Zeynep ve Esra olmuştu. Son bir kez daha yemek yapan bu 4 isimden şeflerin kararıyla Zeynep yarışmaya veda etti.

 

Master Chef Türkiye Master Şef Türkiye Master Chef Türkiye bitti mi Master Chef Türkiye bu hafta neden yok Master Chef Türkiye hangi günler Master Chef Türkiye yeni bölüm ne zaman Masterchef Türkiye yayından kaldırıldı mı