MasterChef Son Bölümde Kim Elendi? MasterChef Türkiye'de ŞOK: Murat Diskalifiye Oldu

TAKİP ET

Master Chef Türkiye eleme heyecanı herkes tarafından merakla Takip ediliyor. Bu akşam elemeye kalan isimler gerçekten şok etti. Master Şef Türkiye'nin iddialı isimlerinden Meltem, Uğur ve Kerem eleme adayı oldu. Peki, MasterChef Türkiye 13 Kasım kim elendi? Master Chef Türkiye'de bu akşam kim elendi?

MasterChef Türkiye son bölümde kim elendi? Artık kritik isimlerin kaldığı Master Chef Türkiye yarışmasında bu hafta elenen isim herkes tarafından merak ediliyor. MasterChef Türkiye son bölümde dış çekimde kazanan takım mavi takım oldu. Murat'ın yaptığı bütün çılgınlıklara rağmen mavi takım kazanmayı başardı ve balkondan olanları izledi. Kırmızı takımda ise eleme heyecanı başladı. Dokunulmazlık oyununda döner yapan yarışmacılardan Eslem bireysel dokunulmazlığı alarak bu hafta elenmemeyi garantiledi. Mavi takımdan Meltem Dün eleme aday olmuştu. Bugün kaybeden kırmızı takım da yapılan oylamada ise Uğur ve Kerem eleme adayı olarak Meltem'in karşısına geldi. Peki, MasterChef Türkiye son bölümde kim elendi?

MASTERCHEF MURAT’IN CEZASI BELLİ OLDU MU?

MasterChef Türkiye Dokunulmazlık oyunu sırasında Murat'ın balkondan yaptıkları şefleri çılgına çevirdi. Her hafta yaptığı davranışlarla büyük tepki toplayan bu hafta dış oyun sırasında izleyenlerin üzerine tuzluk fırlatan Murat hiç susmadan konuşunca şefler Murat’ı stüdyodan dışarıya kovdu. Hiçbir uyarıya aldırmadan konuşmaya devam eden özellikle Somer şefi adeta çileden çıkaran Murat hakkında şefler bir karar verecek. 

MASTERCHEF TÜRKİYE BU AKŞAM KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye Bu akşam kim elendi sorusunun yanıtı aranmaya devam ederken elemeye kalan üç isim olan Meltem Uğur ve Kerem eleme yemeği olarak verilen lazanyayi yaptı. Bu üç isimden biri Biraz sonra yarışmaya veda edecek.

MasterChef Türkiye'de Murat diskalifiye edildi, Meltem, kerem ve Uğur yarışmada kaldı. 

masterchef türkiye eleme adayları masterchef türkiye eleme masterchef türkiye kim elendi masterchef türkiye kerem masterchef türkiye uğur masterchef türkiye murat masterchef türkiye son bölüm masterchef türkiye 13 kasım