MasterChef Murat'ın Eşi Sessizliğini Bozdu!

TAKİP ET

MasterChef isimli yarışmaya katılan Murat Özdemir'in eşi bir alışveriş merkezinde kameraları görünce sessizliğini bozdu ve ilk kez eşi hakkında konuştu.

MasterChef isimli yarışmaya katılan Murat Özdemir'in eşi bir alışveriş merkezinde kameraları görünce sessizliğini bozdu ve ilk kez eşi hakkında konuştu. 

MasterChef yarışmasına katılan Murat Özdemir yarışma sırasında yaptıkları ile büyük şaşkınlığa sebep olmuştu. Yarışma sırasında sık sık hem yarışmacıların hem de jüri üyelerinin sabrını zorlayan Murat Özdemir son olarak halka gösterdiği saygısızlığın ardından alınan ortak bir karar sonrasında yarışmadan kovulmuştu.

Murat Özdemir'in Survivor yarışmasına katılacağı söylenmiş ancak yapımcı Avun Ilıcalı böyle birisinin yarışmaya alınmayacağını söyleyerek iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı yayınlarda küfür eden, son olarak bileklerini keserek ilgi çekmeye çalışan Özdemir polis tarafından halkın huzurunu bozduğu ve yanlış yönlendirme yaptığı gerekçesi ile iki kez gözaltına alınmıştı. 

YARIŞMA SONRASI KARISI İLK KEZ KONUŞTU

Yarışmadan diskalifiye edildikten sonra yaptığı hareketlerle tekrar gündeme gelen Murat Özdemir'in karısı olayların ardından ilk kez konuştu. Bir alışveriş merkezinde kameraların mikrofon yönelttiği Nebahat Özdemir 'Yarışmadan sonra ben eşimi kaybettim. Keşke o yarışmaya hiç katılmasaydı. Eşim aslında çok sakin bir adamdır. Ama neden böyle oldu bilmiyorum. Ben yokken videoları çekip gönderiyor. Çok ağlıyorum. Geceleri uyku uyuyamıyorum. Kızı da babasının bu durumuna çok üzülüyor.' dediği öğrenildi. Murat Özdemir ise cebinde para olmadığı için zor durumda olduğunu belirtti. 

masterchef murat özdemir eşi