MasterChef Murat Özdemir, Diskalifiye Olduktan Sonra Canlı Yayında Küfür Etti

TAKİP ET

MasterChef Türkiye Son bölümde şeflerin kararı ile diskalifiye olan Murat Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında öfkeden deliye döndü ve küfürler yağdırdı.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programında damga vuran yarışmacı Murat dün akşam yayınlanan bölümde yaptığı olumsuz davranışlar nedeniyle yarışmadan diskalifiye edildi. Programın sona ermesinin ardından sosyal medya hesabından canlı yayın açar Murat Özdemir sinirden çılgına döndü.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE HAYKIRDI

Murat Özdemir yarışmadan diskalifiye olduktan sonra yaptığı canlı yayında gözyaşları içerisinde adeta sinir krizi geçirdi. Özdemir burada yaptığı açıklamada, "Gelin lan, topunuz gelin. Toplanın da gelin çünkü tek tek bir işe yaramazsınız."  ifadelerini kullandı.

SEN AFFETSEN BEN AFFETMEM"

Ayrıca Murat Özdemir canlı yayın yaparken Bergen Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını söylemesi ve ara sıra sinirden kendi kendinden geçerek küfür etmesi dikkat çekti.

MURAT NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ?

MasterChef Türkiye son bölümde programı ücreti olan şefler Mehmet Yalçınkaya Hazer Amani ve Somer sivrioğlu, Hiçbir sözlerini dinlemeyen ve sürekli aşırı davranışlarda bulunan Murat Özdemir diskalifiye etme kararı aldı. Eleme sırasında açıklama yapan jüri MasterChef Türkiye jürisi "Bugün üzücü olaylar yaşadık. Aslında bunun geçmişi de var. Biz buraya tanıdığımız, bildiğimiz şefleri çağırdık. Ancak bugün yaşadıklarımız bizleri çileden çıkartacak noktaya getirdi. Konuklarımıza karşı tutumundan, dışarıda yemek yaparken misafirlerimize karşı olan tutumundan dolayı bu kararı aldık." dedi.

MasterChef Türkiye jürisi MasterChef Türkiye jürisi MasterChef Türkiye son MasterChef Türkiye son bölüm MasterChef Türkiye murat neden diskalifiye edildi master şef murat MasterChef Türkiye kim elendi